Meny

Nordic Life

Prosjektet består av 117 leiligheter, fordelt på 3 leilighetsbygg. Bygg A er i sin helhet solgt til grunneiere, totalt 45 leiligheter. 72 leiligheter er nå for salg i bygg B og C. Her kan man velge mellom 2-roms midtleiligheter, 3-roms endeleiligheter, eller 4 roms toppleiligheter fordelt på endeleilighet eller midtleilighet over to plan.

 

Boligprosjektet Nordic Life Residence ligger i populære Tosmur, som er en bydel i Alanya. Man har gangavstand til den flotte stranden med sine strandbarer, og alle fasiliteter man ønsker seg ved et feriested. Her er flere ulike dagligvarebutikker, restauranter, apotek og turområder. Det er også kun en kort taxitur inn til selve sentrum av Alanya. Verdt å merke seg er også at de fleste restauranter i Alanya har hente og bringe service. Ellers er det også rimelig og enkelt å finne taxi.

 

Selve prosjektet består av tre forskjellige leilighetstyper med ett, to og tre soverom. Alle bygges i moderne stil og innehar aircondition med varmepumpe, flotte stilrene kjøkken med alle hvitevarer og egne balkonger. I prosjektet har man også en egen café og ikke minst egen spa avdeling. Her tilbys det Tyrkisk hamam, badstu, innendørs svømmebasseng og boblebad, samt ulike behandlinger mot betaling. Eget treningsrom og lekerom for barn er her også. Parkering er tilgjengelig i eget anlegg under boligblokkene, og her vil man også ha egen bod til oppbevaring.

 

Prosjektet er nøye gjennomtenkt for å tilfredsstille det man måtte ønske seg ved kjøp av leilighet i utlandet. Det skal være enkelt, praktisk og med en god standard for trivsel.

 

Innhold

2-roms midtleilighet :

59,3 kvm (Leilighet = 45,5 kvm – Terrasse/balkong = 13,8 kvm )              

Innehold: Entré/gang, stue/kjøkken, soverom og bad. Bod i parkeringskjeller.

 

3-roms endeleilighet :

107 kvm (Leilighet = 91 kvm – Terrasse/balkong = 16 kvm )

Innehold: Entré/gang, stue/kjøkken, 2 soverom, 2 bad, garderobe. Bod i parkeringskjeller.

 

4-roms toppleiligheter over to plan midtleilighet:

163,7 kvm (Leilighet = 127,8 kvm – Terrasse/balkong = 35,9 kvm )

Innhold plan 1: Entré/gang, bod, bad, stue/kjøkken. Bod i parkeringskjeller.

Innhold plan 2: Gang/hall, 3 soverom, 2 bad, badstue, bod/vaskerom.

 

4-roms toppleiligheter over to plan endeleilighet:

216,7 kvm (Leilighet = 161 kvm – Terrasse/balkong = 55,7 kvm )

Innhold plan 1: Entré/gang, stue/kjøkken, soverom, bad, bod/vaskerom, bod. Bod i parkeringskjeller.

Innhold plan 2: Gang/hall, 2 soverom, 2 bad, badstue, disp.rom/grovkjøkken.

 

Arealer

Arealangivelse i Tyrkia er forskjellig fra hva vi er vant med i Norge. Det totale arealet på leiligheten er inklusiv balkonger/terrasser og måles fra yttervegg til yttervegg.

Det kan derfor være avvik i arealer sett i plantegninger og eventuelle illustrasjoner/3D skisser.

Alle arealer som er oppgitt i forbindelse med markedsføringen av prosjektet er å betrakte som ca. areal. Kjøper har ingen krav mot selger dersom arealet skulle vise seg å være 5 % mindre/større enn markedsført areal.

 

Sjekk boligvelgeren for å finne din drømmeleilighet (link)