Meny

Om oss

Nordic Property

Nordic Property Construction er et Tyrkisk registrert selskap som eies av Norske Erik Ohr (90%) og Mehmet Kizilkaya (10%) fra Tyrkia.

Trade Registery NO: 19344

Member Registery ID: 019230

 

Grunnlegger Erik Ohr har 25 års erfaring med å bygge boligprosjekter i Norge, og har selv hatt leilighet i Alanyaområdet i over 10 år. Kjennskapen til området, regler og byggekvaliteter skaper trygghet.

 

Vi tilbyr alternativer
Nordic Property startet sin virksomhet for å gi en ny dimensjon til bransjen og de mange som kjøper seg ferieleiligheter i Tyrkia. Vår misjon er å tilby alternativer til det som vi oppfatter som ordinære gjennomsnittsprosjekter i bygge- og anleggssektoren. I vår selskapsstruktur kombinerer vi ungdommelighet, dynamikk og erfaring. Vi lover våre kunder kvalitet, trygghet og tilfredshet.

 

Kreative løsninger
Vi tilbyr effektive og kreative løsninger til våre kunder, slik at de kan være i like komfortable og trygge omgivelser som om de var hjemme.  Dette er så viktig for oss at vi har lagt det inn som selskapets policy.

 

Interaktive prosjekter
Vi har en tanke om at energien i livet kommer fra levende nærmiljøer. Derfor kombinerer vi atmosfæren som våre kunder er vant til, eller som de ønsker, med Alanyas naturlige og kulturelle skjønnhet. Gjennom gjensidig utveksling av ideer tar vi sikte på å gjennomføre prosjekter som er orientert rundt det som skaper trivsel og energi.

 

Vår visjon
Vi har som mål å tilby de beste eksempler på moderne og tradisjonell arkitektur ved å ta i bruk de mest avanserte mulighetene som dagens teknologi kan tilby. Vi ser ikke på vårt forhold til kundene som bare et selger- og kundeforhold. Vi søker samarbeid, og legger vekt på et forhold som strekker seg over mange områder.


Vår misjon
Hardt arbeid over tid, med inspirasjon gjennom vår ungdommelige energi og erfaring, er det som skal til for at vi skal lykkes.


Våre verdier
Innovasjon
Pålitelighet
Entreprenørskap
Dyktighet
Beskytte kundenes interesser

 

Vår kvalitetspolitikk
I Nordic Property tar vi hensyn til forventningene til våre kunder, og til samfunnet for øvrig, i alle våre prosjekter. Vi har en kvalitetspolitikk som retter seg mot å tilfredsstille våre kunder, og vi ønsker kontinuerlig å forbedre vår kvalitetspolicy.