Meny

Våre tjenester

Visningstur
Nordic Propertys prinsipp er at kundene skal være i kontakt med prosjektene direkte, og ikke bare danne seg inntrykk gjennom bilder og virtuelle miljø. For å ivareta dette organiserer vi visningsturer, slik at du kan se boligen du ønsker å kjøpe – og ikke minst; de vakre omgivelsene. Nordic Property dekker også inntil 500€ av kostnaden ved visningsturen ved kjøp av leilighet.

 

Rengjøring
I Nordic Property legger vi vekt på å gi våre kunder best mulig tjenester. For de av våre kunder som ikke ønsker å tenke på rengjøring når de har ferie, sørger vi for alle typer renhold og klesvask for deg. Det eneste vi trenger er å få informasjon 3 dager før du ankommer Tyrkia. Men du kan også bestille denne tjenesten når du er her. Vi er uansett bare en telefonsamtale eller en e-post unna.


Reparasjoner og vedlikeholdsarbeid
Nordic Property utfører alle typer reparasjoner og oppussing, og bidrar i tillegg med dekorasjon og hagearbeid. Arbeidet utføres av profesjonelle team, og skjer i samarbeid med deg. Slik sikrer vi oss at det er dine ideer og ønsker som blir realisert.

Dersom du ønsker å gjøre forandringer i din leilighet, villa eller på hageanlegget, har vi interiørarkitekt som kan bistå med dette. Dersom du er i Alanya mens vi gjør dette, vil du kunne følge med i alle faser av arbeidet. Dersom du er hjemme, vil vi kontinuerlig sende deg oppdaterte bilder og informasjon per e-post.

 


Hvitevarer og møbler
Nordic Property gir deg hjelp med å kjøpe hvitevarer og møbler, fra butikker som har et bredt spekte av moderne og stilfulle produkter.  Vi hjelper deg med å kjøpe kvalitetsprodukter til en best mulig pris, fra firmaer som vi har avtaler med.

 


Bilutleie
Dersom du ikke ønsker å benytte deg av offentlig transport, tilbyr Nordic Property bilutleietjenester til våre kunder. Du kan leie bil allerede ved flyplassen, og kan velge mellom et stort utvalg av transportmidler. Som med alt annet er vi veldig fokusert på komfort og sikkerhet for våre kunder i denne tjenesten.

 


Transfer
Dersom du gir oss detaljerte opplysninger om din flyreise via e-post, minst 3 dager før du ankommer, kan vi gi deg ankomstservice. Dette gjelder hele døgnet, alle dager i uken. 

Enveis eller tur/retur-tjenester leveres til og fra flyplassene i Gazipaşa og Antalya, med komfortable kjøretøyer. Tjenesten er basert på høyeste kundetilfredshet fra det øyeblikket vi henter deg på flyplassen eller ved boligen. Vi legger vekt på komfort og trygghet.

V.I.P. Airport transfer form

 


Konsulentvirksomhet
Vi yter er rekke konsulenttjenester til våre gjester. Dette gjelder alt fra hjelp med juridiske utfordringer til byråkratiske problemer. Det viktigste for oss er å sørge for å legge til rette for at du får en hyggelig og trygg ferie i Tyrkia. Vi har et bredt serviceapparat som hjelper våre kunder med å løse de eventuelle problemene som kan oppstå i et fremmed land.

Konsulentvirksomhet

 

Forsikringstjenester
Vi ordner med forsikring av bygning, for jordskjelv, for bil og helseforsikringer for våre kunder gjennom forsikringsselskaper som vi har avtaler med.

Tjenestene ytes etter europeisk standard. Vi tar kontakt med forsikringsselskapet dersom uhell, ulykker eller skader skulle inntreffe, og vi bidrar til å finne løsninger dersom det skulle oppstå en situasjon.


Regninger og andre betalinger
Serviceavdelingen i Nordic Property tilbyr fakturatjeneste mens du er i Tyrkia. I det ligger det at vi følger opp dine regninger som går på skatter, avgifter etc. Vi ønsker at du skal slippe å bruke tid og energi på byråkratiske anliggender mens du er på ferie i Tyrkia. Derfor følger vi med på dine betalingsforfall, og betaler regningene til riktig tidspunkt. Du kan følge med på våre detaljerte rapporter, som vi sender hver tredje måned. Der har du oversikt over utførte betalinger som er gjort på dine vegne, samt din kontoinformasjon.